Friskvårdsresor till Nerja, Hälsoresor till Spanien, Stockholm, Uppsala

Temaresa " Hormontrassel- Trött på att vara trött"

Datum: 10-17 okt -20           Pris: Boka före 10/6       16800 kr

                                                       Boka 10/6-10/7       17300 kr

                                                       Boka efter 10/7        17800 kr

En resa för dig som vill lära dig mer om dina hormonproblem, där du får tips och råd om vad du kan göra själv för att må bättre. Vi kommer att gå igenom sköldkörtel och binjureproblematik. Manliga och kvinnliga hormoner samt kost, näring och träning som kan hjälpa din kropp att komma i balans

Följ med...

... till Nerja vid spanska solkusten, för en inspirerande hälsovecka   Temaresa ”Hormontrassel – ”trött på att vara trött”

För första gången 2018 skapade vi en temaresa kring hormoner. Den blev succé. Så vi fortsätter även 2019 coh 2020 med den. I en underbar miljö med härligt klimat lär vi dig massor om varför hormonerna hamnar i obalans och vad du kan göra åt saken.
Veckan innehåller 10 tim föreläsning om hormoner och kost mm. av Nadja Öström, många praktiska tips, mätning av din hormon och näringsstatus, skön träning, behandlingar(Massage) , utflykter och allt varvas med god mat (halvpension), ljumt klimat och egen tid.

Låter det lockande ?
Anmäl dig under fliken boka resa.

 

 

Vi som tar hand om dig i Nerja:

Lic. Personlig tränare Anette Svinghammar och kvalifi­cerad hälsocoach.
Kommer under kursen att hålla lugna och sköna träningspass i form av rörlighet, spiral stabilisering och avslappning.Ge råd och vägledning till deltagarna utifrån fysisk och mental status.

 

Legitimerad kiropraktor Eva-Lena Lindblom Dipl. Hormonterapeut och 
leg. Kiropraktor som i nära 30 år arbetat med obalanser i muskler och 
leder . Hon ger dig kiropraktisk behandling under veckan.

 


Mineralterapeut, Dipl. Hormonterapeut, Kostrådgivare Gunilla Gunnarsson. Vid en analys testas kroppens
närings och hormonbalans för att sedan balanseras upp med olika näringsämnen och individuella kostråd. Hon testar din balans under veckan med sin avancerade utrustning och ge dig tips och råd kring resultatet.

 

Hormonterapeut Nadja Öström Med egen erfarenhet av sköldkörtelsjukdom, ordförande i Sköldkörtelförbundet 2014-2019, Kostrådgivare 2014, Basmedicin 2017, utbildad inom toxisk belastning samt tarmhälsa guidar jag dig genom världen av hormoner och vad som påverkar många av oss i livet. Allt från kost, skratt och stress. Vad ger oss hälsa, välmående och hur hittar du kosten just för dig!

Jag är i grunden utbildad frisör med eget företag sedan 1992, där jag haft äran att träffa otroligt många människor mitt i livet. Sedan 2014 ger jag även rådgivning kring kost och hälsa, där mitt specialområde är just sköldkörtel, binjurar, tarmhälsa samt toxisk belastning. Ni hittar mig i mitt företag www.nadja.nu eller www.matcoachen.se 
Jag har utbildat hormonterapeuter specifikt för sköldkörtelhälsa hos Louise Edlund, Hormonexpert, föreläser i ämnet Sköldkörtelhälsa, stress och kost, samt har skrivit boken om min resa Sköldkörtelsjuk och Frisk – Ett Inre Kaos, som publicerades under 2018 som bok, e-bok och ljudbok. En ny bok kring vad som påverkar positivt mående är under process och beräknas vara klar till våren 2020.
 Jag är idag 48 år och stolt mamma till 3 barn.
Vi ses! Nadja Öström
Citat från Mats Holmström, Hälsorapporten
” Nadja Öström är en person som inspirerar genom sin blotta närvaro och som föreläsare ger hon dig nu möjligheten att på ett underhållande sätt ta del av hennes kunskap och erfarenheter som gjort att hon idag lever som sköldkörtelsjuk – och frisk!”


 

Hormonterapeut Nadja Öström